Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    American Fork, Utah
    Posts
    2

    Question Connecting Digital Dome Works (DDW) to ACP

    Hi,
    I can not get ACP to recognize the dome.
    I have it working with the vendors software, so I know it's connected to the computer.
    I open ACP and setup the connection to the dome. It does not give me an error, but when I return to the main screen the Dome menu item is still disabled.

    What should look to do Next?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    29,832

    Default

    Connect to the telescope and the dome will connect also. They are not separately connectable. The way ACP works is that it hides the dome slaving from everything by "becoming" part of the telescope. so as you move the scope, the dome moves as well.
    -- Bob

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ACP 7 fails to close Digital Dome Works/Technical Invovations Dome.
    By Peter Prendergast in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 15
    Last Post: May 20, 2013, 00:26
  2. DDW Dome Configuration
    By Matt Russell in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 5
    Last Post: Feb 23, 2013, 23:42
  3. Digital DomeWorks (DDW) User Pins in ACP Web Browser
    By Robert Capon in forum Pre-Sales Technical Questions and Help
    Replies: 0
    Last Post: Feb 21, 2012, 20:04
  4. It Takes 2 Minutes to Home DDW Dome
    By Michael Cook in forum Pre-Sales Technical Questions and Help
    Replies: 4
    Last Post: Oct 13, 2010, 17:53

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •