Results 1 to 10 of 58

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Australia
    Posts
    98

    Default ACP not detecting FM4 Acquire Failure - API Sync Issue

    Apologies if this has been raised before but I did search the forum before hand and didn't come up with a match. In reviewing the Scheduler Engine log, I see the following events highlighted in yellow.

    01-Aug-2015 08:37:36.2: ++ Auto Focus ++
    01-Aug-2015 08:37:36.3: Doing initial autofocus.
    01-Aug-2015 08:37:36.3: Start special ACP AutoFocus script for scheduler
    01-Aug-2015 08:45:01.6: Next periodic autofocus ASAP after 01-Jan-0001 00:30:00 UTC <<< Why the strange date?
    01-Aug-2015 08:45:11.6: Dispatcher cycle time: 9.8 sec.
    01-Aug-2015 08:45:11.6: Acquire data for Observation M16...
    01-Aug-2015 08:45:11.6: (belongs to Project M16, Plan M16-HA (5-8))
    01-Aug-2015 08:45:12.6: ++ Auto Focus ++
    01-Aug-2015 08:45:12.7: Doing periodic autofocus.
    01-Aug-2015 08:45:12.7: Start special ACP AutoFocus script for scheduler
    01-Aug-2015 08:52:51.5: ** Autofocus failed (n=1), will retry ASAP after 0 min.
    01-Aug-2015 08:52:51.7: Send Observation M16 to ACP Sequencer
    01-Aug-2015 10:10:36.8: Acquisition time: 4665.1588318 sec.
    01-Aug-2015 10:10:36.8: Data for Observation M16 of Plan M16-HA (5-8) acquired successfully.
    01-Aug-2015 10:10:36.9: Plan M16-HA (5-8) completed successfully.
    01-Aug-2015 10:10:37.0: Image Efficiency: 77.0%
    01-Aug-2015 10:10:37.0: Cycle Efficiency: 99.8%
    01-Aug-2015 10:10:37.5: ++ Auto Focus ++
    01-Aug-2015 10:10:37.6: Doing periodic autofocus.
    01-Aug-2015 10:10:37.6: Start special ACP AutoFocus script for scheduler
    01-Aug-2015 10:18:46.9: ** Autofocus failed (n=2), will retry ASAP after 5 min.

    ...

    On each of these autofocus runs, autofocus was successfully completed per the attached logs. Is this due to a time out of scheduler waiting for a response? Doing an advanced focus run in FMax v4 can take up to 6mins to complete.

    Has anyone else come across this?

    [edit: changed hard-coded yellow text to [high]xxx[/high] (also the pencil icon on the advanced text editor toolbar) so can be seen on all themes (I use light colored Royal Flush)]
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Bob Denny; Aug 15, 2015 at 17:41.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sync Scope failure...
    By Chris Brennan in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 6
    Last Post: Jan 3, 2009, 01:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •