Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    382

    Default Starry Night and Planner

    I just upgraded Starry Night Plus/Pro to ver 7.10.5.189 and I cannot get it to work with Planner. I tried uninstalling Planner and then rein stalling (after Starry Night was installed).
    Questions: Where is the Planner Preset located? How do I get the Plan creation to work? Right Clicking does not show a Planner Option.

    I also cant get Planner to work with The Sky X.

    Thanks.

    Larry
    Larry Simpson
    larrys3255@gmail.com

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    27,119

    Default

    The Planner installer does not recognize SN Pro 7 folders. Attached is the plugin ACPPlan.plug (in a zip file). Put ACPPlan.plug into the SNP7 plugins folder nominally at C:\Program Files (x86)\Starry Night Pro Plus 7\Sky Data\Plug-ins.

    What do you mean "doesn't work" with regard to TheSky and Planner?
    -- Bob

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    382

    Default

    Bob

    The plugin was not attached.

    Larry
    Larry Simpson
    larrys3255@gmail.com

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    27,119

    Default

    OOPS!!! Here it is.
    Attached Files Attached Files
    -- Bob

  5. #5

    Default Starry Night 7 and Planner

    Hi Bob,
    I m having the same problem with SNP7. I unzipped the plug file and copied it into the SNP7 plugins folder. I restarted the computer and even reinstalled planner to no avail. The file does not appear in presets and right clicking does not bring up the ACP options.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    27,119

    Default

    Possibly is there a dimmed out message at the top of the menu "Time is in the past"?

    I confess that I have not yet tested the plugin with SNP7. It is on the list. After the ASAE/SWAP conference I could log in and look for something simple...
    -- Bob

  7. #7

    Default

    I will look for a time message tonight. If not maybe look at it when you are available. I am almost always able to be in the observatory on Fridays anytime.
    Is there an advantage moving to Sky 10? I have no experience with it.
    Doug

  8. #8
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    27,119

    Default

    I am out of the office starting tomorrow till next Monday (Astro show in Tucson). Give me a call Monday 11/3 or thereafter and we can set something up.
    -- Bob

  9. #9

    Default

    Will do. Have a good trip.

    Dou

  10. #10
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    8

    Default same SN 7 not interphassing

    I am having th same problem. can not make SN 7 work. I have copied the plugin to the plugin folder and nothing?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Planner Doesn't Appear in Starry Night Pro +
    By Steve Reilly in forum ACP Planner
    Replies: 20
    Last Post: Jun 6, 2012, 05:14
  2. ACP Planner and Starry Night not talking
    By Daniel Johnson in forum ACP Planner
    Replies: 7
    Last Post: Mar 28, 2011, 21:21
  3. Starry Night Pro v6
    By Dick Berg in forum General Astronomy-Related
    Replies: 3
    Last Post: May 13, 2010, 01:24
  4. Problem with Planner 2.0 and Starry Night 5
    By astrogolfer in forum ACP Planner
    Replies: 7
    Last Post: May 1, 2010, 22:46
  5. Starry Night and Planner not working
    By Mark Kuehner in forum ACP Planner
    Replies: 1
    Last Post: Mar 11, 2010, 16:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •