Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Rowe, New Mexico
    Posts
    143

    Default Plate solving issues

    I believe I've set the image scale parameters correctly for plate solving and have been able to solve plates with TSX and with All-Sky in Visual Pinpoint. However, during automate runs the plates never solve. There was similar behavior with Acquirestar which I eventually disabled.


    Plate-solve pointing image.
    386 image stars found
    274 catalog stars found
    ** No matching stars found. Check your estimated center-point RA/Dec, and your image scaling and quality.
    Start slew to offset...

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    28,300

    Default

    Can you not solve without all-sky? In other words, did you have to turn on all-sky? And was all-sky turned on in TheSky X? If yes, then your pointing is too far off for a local solution. Without seeing your entire log, I wonder why ACP is not doing all-sky automatically (for pointing issues).

    If this is a repeatable problem and the above is not the problem, then find one or two pointing images in My Documents\ACP Astronomy\Images\PointingExps and put them into this Google Drive cloud folder

    https://drive.google.com/folderview?...2c&usp=sharing

    then let me know so I can look at them.
    -- Bob

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •