Results 1 to 8 of 8

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    105

    Default Allsky solving fails

    Hi there,

    (and sorry for bothering you again).
    Last night I had a somewhat good automated run with Scheduler and ACP- hooray! - but it seems that the pointing was quite off.
    Checking the logs, it seems like all Pointing updats failed, and the Astrometry.net Solver failed, too:
    Code:
    00:54:08   Updating pointing...
    00:54:08   Switching from Ha7 to Clear filter for pointing exposure
    00:54:12   (taking 30 sec. exposure, Clear filter, binning = 4)
    00:54:12   (using 8 MHz readout mode)
    00:54:12   (starting exposure)
    00:54:45   (exposure complete and image downloaded)
    00:54:45   Image finished
    00:54:45   Plate-solve pointing image.
    00:54:45   810 image stars found
    00:54:45   437 catalog stars found
    00:55:04 ** No matching stars found. Check your estimated center-point RA/Dec, and your image scaling and quality.
    00:55:05   Start slew to offset...
    00:55:06   (wait for slew to complete)
    00:55:11   (slew complete)
    00:55:11   (taking 30 sec. exposure, Clear filter, binning = 4)
    00:55:11   (using 8 MHz readout mode)
    00:55:11   (starting exposure)
    00:55:43   (exposure complete and image downloaded)
    00:55:43   Image finished
    00:55:43   Plate-solve pointing image.
    00:55:43   730 image stars found
    00:55:44   498 catalog stars found
    00:56:06 ** No matching stars found. Check your estimated center-point RA/Dec, and your image scaling and quality.
    00:56:06   Attempting all-sky plate solution (time-consuming)...
    00:56:34 **All-sky solution failed (0):
    00:56:34   (no error info from all-sky solver)
    I wonder what happened, is there any detailed log for the BlindSolver.exe? I also tried to run it from the console with one of the images taken last night, but got the following error (command line included for convenience):
    Code:
    >BlindSolver.exe --apikey=smvjlujpuoqmqdju --server=nova.astrometry.net "C:\Users\Public\Documents\ACP Web Data\Doc Root\images\_\20130630\Gumball Globular M12\Gumball Globular M12-S001-Clear-R001-Clear.fts"
    Fatal unexpected error:
    System.ArgumentException: Invalid JSON primitive: .
       at System.Web.Script.Serialization.JavaScriptObjectDeserializer.DeserializePr
    imitiveObject()
       at System.Web.Script.Serialization.JavaScriptObjectDeserializer.DeserializeIn
    ternal(Int32 depth)
       at System.Web.Script.Serialization.JavaScriptObjectDeserializer.BasicDeserial
    ize(String input, Int32 depthLimit, JavaScriptSerializer serializer)
       at System.Web.Script.Serialization.JavaScriptSerializer.Deserialize(JavaScrip
    tSerializer serializer, String input, Type type, Int32 depthLimit)
       at System.Web.Script.Serialization.JavaScriptSerializer.Deserialize[T](String
     input)
       at DC3.Utility.BlindSolver.SendRequest(String service, Dictionary`2 args, Upl
    oadFile[] files)
       at DC3.Utility.BlindSolver.Main(String[] args)
    Press return to exit...
    Any idea what's going on here?

    Thanks

    Lukas
    Last edited by Lukas Demetz; Jul 1, 2013 at 11:03.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •