Results 1 to 4 of 4

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Coonabarabran, NSW, Australia
    Posts
    63

    Default "Can not send rotate command" from Maxdome

    Dear all, I am lately having problems on my runs after having installed the HotFix 1.
    Problem is apparently coming from the Dome driver, this is the error I get:

    14:55:07 (guided dither, 1 good cycles)
    14:55:09 [**REFRESH TIMER EXCEPTION**]
    14:55:09 [Source: MaxDome.Dome.1]
    14:55:09 [Could not send rotate command]
    14:55:09 [Phase = 3]
    14:55:10 (ex=0.28 ey=0.01)
    14:55:10 (guider error n/a or too high, try #2)
    14:55:10 **Script Error**
    14:55:10 Source: ACP Observatory Control Software
    14:55:10 Message: The script was interrupted before completion. at line 1620 column 25.
    ACP console log closed 03-Jul-2011 14:55:10 UTC

    So far it always happened during the settling down of the autoguider, randomly in the middle of the run.

    Attached is the latest run log

    Any thought?

    Clear Skies
    Marco
    Attached Files Attached Files

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MaxDome error "Could not send rotate command"
    By Savio Fong in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 4
    Last Post: Jan 11, 2013, 13:45
  2. Tracking Rate Goes from "Stop" to "Tracking" After Darks Plan Initiated
    By Michael Cook in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 4
    Last Post: Apr 3, 2012, 00:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •