Results 1 to 5 of 5

Hybrid View

  1. #1

    Default 500 ACP Active server page error

    hi,
    I am evaluating ACP on a WVista System.

    I am getting the following error:

    500 ACPActive server page error
    ASP script errorfrom ThinScript.ActiveScript: The resource loader cache doesn't have loaded MUI entry..

    this happens when for example, after getting coordinates from the catalogue I try to acquire a single image.

    I've found only a couple of thread on this subject, and tried to deactivate UAC and change the decimal delimiter.

    ACP was installed with UAC deactivated: if UAC is left deactivated I still get the error and a number of application( MAxim included) loose the license data.
    changing the decimal delimiter doesn't work either: the only result seems the Scopedomedriver to be fooled in some part (division by zero...). strange , if I use "US regional profile" (dot delimiter included) the scopedome driver error disappear...
    but again, the main error is still there.

    I hope you can help me in addressing this issue.
    Many thanks,
    Andrea

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    29,362

    Default

    Andrea --

    This indicates that the Windows Script system (part of the Windows OS) is not working right. MUI means "Multilingual User Interface". I don't know how to diagnose your specific situation, but I did find what seems like a good Microsoft article on this:

    http://technet.microsoft.com/en-us/l...87(WS.10).aspx

    at the bottom of this long article is a posted comment with a download link for language packs:

    http://www.microsoft.com/unlimitedpo...grams/llp.mspx

    Perhaps this will help finding what is missing of partially installed on that system.
    -- Bob

  3. #3

    Default

    Thank you Bob,
    this is a good starting point.
    many thanks,
    Andrea

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    484

    Default

    Hi Bob,

    This old chestnut is starting to appear more often on a couple of our older installations that are nearing end of life. In the mean time, however, I don't suppose you know of any fix that we can investigate or apply? I've reached a dead end with the links above. For the most part, ACP web is working, but a few things (eg, the "Log Off" link) throw the error. "Get Coordinates" also throws the error if the target is below the horizon. So - it's more annoying than a show stopper, which is my reason for trying to address in the short term until we replace these systems.

    I know these versions are well and truly out of support - but I figure it never hurts to ask.

    Paul

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    29,362

    Default

    I have addressed a couple of instances of this in later versions of ACP, so you have a choice. I can't fix the older ones.
    -- Bob

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. USB unreliability slows ACP web pages (was:RPC server error)
    By Taimur Khan in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 9
    Last Post: May 2, 2011, 23:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •