Results 1 to 9 of 9

Thread: ACP wont start

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2021
    Location
    Stockholm, Sweden.
    Posts
    156

    Default ACP wont start

    Hi
    After some trouble with drivers for cameras that wouldn't work after an upgrade (QHY 600M drivers). I solved that problem with an upgrade of ASCOM. ( I.e. The cameras works in MaximDL. )

    Now ACP is starting with two error boxes: 1. ActiveX component can't create object. 2 Run-Time Error 91 Object variable or With block variable not set.
    After that ACP closes.

    I guess I could do a complete uninstall and a new installation of ACP but that is somewhat rough, I think.

    Any better idea?

    Best regards.

    Niklas
    Last edited by Niklas Storck; Sep 1, 2021 at 14:41.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mount wont park after sync
    By David Bennett in forum Pre-Sales Technical Questions and Help
    Replies: 1
    Last Post: Sep 19, 2018, 19:55
  2. APCC wont connect to the mount when done from ACP
    By Dean Salman in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 3
    Last Post: Dec 11, 2015, 21:11
  3. Wont Solve and wont run
    By flyrcairplanes in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 9
    Last Post: Nov 22, 2009, 12:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •