Results 1 to 6 of 6

Threaded View

  1. #1

    Default Sync failure in 10 Micron Controller

    Hi Bob,

    after 9 months without any problems I now have suddenly an autofocus issue. Autofocus starts normally, finds a star, slews there,plate solves, and takes it's first picture after which I loose tracking.

    When I do everything manually there is no issue. I have attached the log file. Any ideas?

    Kind regards,
    Roelof
    Attached Files Attached Files

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 10 Micron error: Sync matching failed
    By Ton van Vonderen in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 2
    Last Post: Sep 29, 2020, 16:40
  2. 10 Micron Scope does not raise error on failure of Connected=True
    By Peter Hannah in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 3
    Last Post: Sep 23, 2020, 13:34
  3. ACP not detecting FM4 Acquire Failure - API Sync Issue
    By Jason Jennings in forum FocusMax and PoleAlignMax Questions
    Replies: 57
    Last Post: Oct 22, 2015, 14:19
  4. Sync Scope failure...
    By Chris Brennan in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 6
    Last Post: Jan 3, 2009, 00:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •