Results 1 to 10 of 67

Threaded View

  1. #36

    Default

    I actually asked Jeff to help me with what he wanted... sorry you had to answer for him :-(
    Bob, I have been out of town. Gee whiz. Colin, thanks much.

    While out of town the observatory operator reported the problem again. Logs attached. The exposure appears to finish at 04:35 and then everything waits for the download which never happens. The operator finally intervenes at 04:51.

    Now that I have this new AcquireSupport I'll install it and see if that remedies the issue.

    Jeff
    Attached Files Attached Files

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Camera dies when flipped (was: Plan carryover to next plan if first one is aborted?)
    By Mike Dodd in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 7
    Last Post: Jan 12, 2019, 14:20
  2. Guider Settle stalls [in MaxIm] and stops plan execution
    By David Lawson in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 12
    Last Post: Oct 24, 2018, 21:29
  3. Main camera fails to start exposure - hangs forever in ACP
    By Richard Ditteon in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 6
    Last Post: Dec 22, 2016, 21:26
  4. Pointing update hangs when bin-4 images downloaded (FLI camera)
    By Stephane Basa in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 37
    Last Post: Mar 6, 2016, 10:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •