Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    26,049

    Default

    May I stick YOUR post? It's perfect :-)
    -- Bob

  2. #12

    Default

    I may have some additional information when I hear back from the Planewave tech. Otherwise sure.

  3. #13
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    26,049

    Default

    PlaneWave? This appears (at least) to be a camera connection or power supply problem.
    -- Bob

  4. #14
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Albuquerque(me) / Rincona(scope), NM
    Posts
    616

    Default

    Bob: the content (USB+Windows precautions) is yours to use as you see fit. But I might suggest that you put it in your own words, as I wrote that under the influence of 8 AM (post-mesa visit, I'm not truly awake until about 2 PM).
    New Mexico Mira Project, Albuquerque NM

  5. #15
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    26,049

    Default

    Ha ha OK, except it reads "straight from the heart" first person, not the dry stuff I tend to write. But I will rewrite it if you'd rather.
    -- Bob

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. **Imaging error: **Failed to start the exposure [MaxIm error]
    By Clifford Kotnik in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 58
    Last Post: Apr 29, 2019, 20:29
  2. **Failed to start the exposure
    By Steve Reilly in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 11
    Last Post: Oct 6, 2016, 15:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •