Results 1 to 5 of 5

Threaded View

  1. #1

    Default odd behaviour with flip-fats after flat run

    Flagging what may be a glitch.
    when I start from a position of flip flat being closed and run a "standard flats" program from acp web interface, when the flats have all been taken the system opens and leaves open the flip flat.

    is there a way to prevent this when i want to walk away and know that the scope will be covered at all times?

    one other comment on the process here - when trying to take a flat run of V filter, the starting point is 50 seconds, with 5 or 6 iterations before the system alights on an optimal 1.5 second - there is about 4 minutes downtime for all these wasted exposures and i wondered if this is set in stone or is there ohm intelligence in the system that should be able to spot that broadband flats will be a matter of a few seconds each...?

    thanks
    gavin
    Attached Files Attached Files

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Flip-Flat Control
    By Mark Wielgosz in forum Add-Ons, Enhancements, and Helper Components
    Replies: 1
    Last Post: Nov 26, 2011, 05:25
  2. Odd behaviour - RA, Dec display
    By Dave McDonald in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 4
    Last Post: Mar 15, 2010, 20:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •