Results 1 to 6 of 6

Threaded View

  1. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    22,264

    Default

    UPDATE ON THESKY -- After some testing today, I've found that TheSky's ASCOM Telescope Control is still not working right, even though there is no longer a problem connecting for ASCOM. So the DCOM changes work to allow access. However several other things aren't working such as getting lat/long/elev, sidereal time is always 0h, tracking is always off and is reported to be stuck off. I have reported this along with a Pipe trace.

    http://www.bisque.com/sc/forums/p/32...28.aspx#167028
    Last edited by Bob Denny; Jan 10, 2018 at 17:08.
    -- Bob

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Windows 10 updates causing issues with ACP
    By Dean Salman in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 12
    Last Post: Jan 8, 2018, 04:32
  2. Windows 10 uninstall reinstall problems - a fix from Microsoft
    By Colin Haig in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 1
    Last Post: Jan 3, 2017, 22:41
  3. Mount failed to flip based on its reported pier side info. Wrong Alt/Az reported pos
    By Steve Reilly in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 5
    Last Post: Jun 28, 2012, 02:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •