Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    27,901

    Default Chrome error ERR_BLOCKED_BY_XSS_AUDITOR when posting - Should be Fixed

    You may have noticed that posting to the Comm Center results in an occasional result

    This page isn’t working

    Chrome detected unusual code on this page and blocked it to protect your personal information (for example, passwords, phone numbers and credit cards).


    ERR_BLOCKED_BY_XSS_AUDITOR

    while your post actually succeeded. It was the response that was blocked.

    This appeared with a Chrome update. It required that I modify the vBulletin Forum Software to send a special HTTP header. I have done this, so the problem should be solved. If you see this in the future, please report it to me here in this section of the Comm Center.
    -- Bob

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    27,901

    Default

    This may have been a bad "fix". Not long after we were hacked.
    -- Bob

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Logged off while posting a reply
    By Jesse Goldbaum in forum Help Using the Comunication Center
    Replies: 11
    Last Post: May 13, 2014, 00:29
  2. Troubles Posting with IE9?
    By Todd Benko in forum Help Using the Comunication Center
    Replies: 12
    Last Post: Jun 15, 2012, 15:42
  3. Google Chrome: Not really working?
    By Lukas Demetz in forum Pre-Sales Technical Questions and Help
    Replies: 13
    Last Post: Dec 19, 2011, 19:42
  4. Image Posting Suggestions and Rules
    By Bob Denny in forum Astro Image Gallery
    Replies: 0
    Last Post: Nov 9, 2005, 21:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •