Results 1 to 10 of 15

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Edwards, CO
    Posts
    39

    Default Telescope.Sync() errors from TheSky causing FocusMax and ACP issues

    Hi Bob!

    I've tried to fix this over the last week, but have been unable to execute FocusMax (v4.1.0.42) from ACP (v8.1). "Manually" executing FocusMax (that is, clicking the FM "Focus" button) results in a focus run, but neither an ACP run or the AutoFocus.vbs script does.

    A log is attached ... the scope slews, takes & solves a pointing exposure, then the script terminates without error. I've tried reinstalling ACP (without uninstalling first ... don't worry!), checked both FM & ACP settings, but need to raise the white flag. I'd appreciate any suggestions.

    Thank you!
    John
    Attached Files Attached Files
    Last edited by John Batts; Oct 29, 2016 at 17:16.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. USB and Optec Driver Issues (was:ACP not working with FocusMax 4?)
    By Robert Brewington in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 11
    Last Post: Oct 3, 2014, 05:20
  2. Using TheSky with ASCOM telescope driver
    By Tom Krajci in forum Hardware/Software/Driver Topics Not Directly Related to Our Software
    Replies: 0
    Last Post: Jan 27, 2011, 18:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •